ویزا ژاپن

مدارک لازم برای اخذ ویزای ژاپن

  • گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)

  • یک نسخه فرم تقاضای ویزا

  • یک قطعه عکس سایز ۴٫۵*۴٫۵ با زمینه سفید

  • برنامه سفر (به همراه رزرو هتل )

  • شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )

  • پرینت ریز کارکرد سه ماه اخیر حساب بانکی متقاضی (سایز A4)

  • گواهی اشتغال به کار با ذکر حقوق و موافقت با مرخصی

توجه 

در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد.

(ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، با تاییدیه وزارت دادگستری صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است)

نظرات کاربران

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است