ویزا چین

مدارک لازم برای اخذ ویزای چین

  • ۱-کپی صفحات اول و دوم شناسنامه
  • ۲-پاسپورت
  • ۳-دو قطعه عکس رنگی ۴*۶
  • ۴-در صورت داشتن دعوت نامه، خانواده یا دوست مقیم چین شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند. اگر دعوت‌نامه ندارید، واچر رزرو هتل
  • ۵- بلیط رفت و برگشت هواپیما
  • ۶-گواهی رسمی تمکن مالی از بانک؛ با مبلغ حداقل ۱۰ میلیون تومان
نظرات کاربران

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است