ویزا اسپانیا

ویزا اسپانیا جهت سفر به این کشور الزامیست. شرایط و ضوابط دریافت ویزا اسپانیا در ادامه آمده است.

شرایط دریافت ویزا اسپانیا

قبل از سفر به اسپانیا باید از طریق سفارت این کشور در تهران به دریافت ویزا اقدام کنید.

 

ویزا اسپانیا

 

سفارت اسپانیا در تهران

نشانی :دروس، بلوار شهرزاد، خیابان شادی، کوچه اول شرقی، شماره ۱۰.
تلفن : ۲۲۵۶۸۶۸۱ ۰۲۱
ساعت کاری: یکشنبه تا پنجشنبه ۸ صبح تا ٣٠ :۱۴
وب سایت سفارت:www.exteriores.gob.es

انواع ویزای اسپانیا

ویزای توریستی یا گردشگری: این نوع ویزا به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد اقامت کوتاه مدت در اسپانیا برای تفریح داشته باشند.
ویزای توریستی اسپانیا برای مدت زمان مشخصی صادر می شود و به مسافر اجازه ماندن بیشتر از زمان ویزا را نمی‌دهند.
ویزای ترانزیت فرودگاهی
ویزای اقامت بلند مدت برای تحصیل و کار

مراحل دریافت ویزای توریستی اسپانیا

ابتدا با مراجعه حضوری به دفتر کنسولی سفارت اسپانیا در تهران مصاحبه و فرم تقاضای ویزا را پر کنید. فراموش نکنید که اگر خانوادگی سفر می کنید برای هر کدوم از اعضا باید فرم جداگانه ای پر شود. فرم تقاضای ویزا در دو نسخه باید تکمیل شود.
نکته قابل توجه اینکه امکان تعیین وقت تلفنی وجود ندارد. تکمیل این فرم در دو نسخه بعد از زمان مصاحبه به همراه سایر مدارک الزامی می باشد.

مدارک مدل مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی اسپانیا

۱) شناسنامه
۲) گذرنامه: گذرنامه باید حداقل ۶ ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی اعتبار داشته باشد.
۳) سه قطعه عکس رنگی زمینه سفید؛ اگر اسامی همراهان در گذرنامه درخواست کننده ویزا ذکر شده باشد، دو قطعه عکس رنگی از هر کدام از همراهان نیز باید در مدارک وجود داشته باشد.
۴) آدرس محل کار و منزل به طور دقیق
۵) اسناد وضعیت اجتماعی حرفه ای و تمکن مالی
الف) ترجمه آخرین حکم کارگزینی کارمندان بخش دولتی
ب) گواهی اشتغال به کار برای کارمندان بخش خصوصی
ج) ترجمه روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی برای صاحبان شرکت های خصوصی.
د) کارت بین المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه ها.
۵) ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی برای مشاغل آزاد.
۶) مشروح عملیات آخر این ماه حساب بانکی شخصی؛ پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهر شده به سفارت ارائه شود.
۷) ترجمه سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
۸) بلیط هواپیما اسپانیا یا رزرواسیون قطعی برای رفت و برگشت به مقصد.
٩)در صورت لزوم، ارائه فاکتور های پرداختی هتل در اسپانیا برای کل مدت اقامت.
۱۰) بیمه نامه بین المللی پزشکی و بازگشت به کشور مبدأ : متقاضی ویزا باید بیمه مسافرت فردی یا گروهی داشته باشد. این بیمه هزینه های احتمالی درمان یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش می دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر دارد. حداقل مبلغ بیمه برای هر شخص مبلغ ۳۰ هزار یورو را می باشد. شرکت بیمه گذار حتماً باید دارای نماینده ای معتبر در کشور اسپانیا باشد.

نکات بسیار مهم ویزا برای سفر به اسپانیا

۱) در زمان مصاحبه حتماً کپی از تمام مدارک را به همراه داشته باشید، زیرا اصل مدارک را بعد از مطابقت به شما عودت می‌دهند و کپی آنها در پرونده شما در سفارت اسپانیا باقی می ماند.
۲) تمامی مدارک فارسی باید دارای ترجمه رسمی باشند.
٣)اگر شمارا پذیرش نکنند مدارک ارائه شده عودت نخواهد شد.
۴) حتماً به این نکته توجه کنید که به دلیل تعداد بالای متقاضیان در ماه های تابستان و تعطیلات نوروزی، ممکن است تعیین وقت مصاحبه چندین هفته طول بکشد و نیازمند زمان بیشتری خواهد بود. از این رو، بهتر است این موارد را برای تعیین تاریخ سفر لحاظ کنید.

مدت زمان مورد نیاز برای صدور ویزای اسپانیا معمولاً بررسی اولیه مدارک صدور ویزا دو هفته زمان نیاز دارد. همچنین ممکن است صدور قطعی و تکمیل مدارک چندین هفته به طول بیانجامد اما نهایتا تا ۶ هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، وضعیت متقاضی مشخص می شود.

هزینه صدور ویزای اسپانیا

هزینه ویزای توریستی اسپانیا برای بزرگسالان ۶۰ یورو و برای کودکان ۶ تا ۱۲ سال ۳۵ یورو می باشد. این مبلغ در زمان ارائه مدارک باید به صورت نقد در سفارت توسط متقاضی پرداخت شود. مبلغ پرداخت شده بابت بررسی درخواست و مدارک است و در هیچ حالتی عودت داده نمی شود.

نظرات کاربران

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است