تور اروپا ترکیبی پاییز ۹۸

تهران به رم
تاریخ شروع تور : 4 آبان
تاریخ اتمام تور : 30 آذر
ماهان ایر/ترکیش
9 شب
تور اروپا
برنامه سفر
ردیفبهمدت اقامتتوضیحات
تهرانرم4 شب
رمپاریس2 شب
پاریسبارسلونا 3 شب
مشخصات تور
مدارک لازم : اصل گذرنامه ی امضاء دار، به همراه گذرنامه های قبلی مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم، ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی می باشد. شش قطعه عکس 35 در 40 میلی متر رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.) اصل و ترجمه شناسنامه حساب‌های جاری: کارکرد شش ماه اخیر به زبان انگلیسی و تمکن به زبان انگلیسی و به یورو از همان حساب که تاریخ صدور آنها یک روز باشد. ممهور به مهر لاتین بانک. گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده‌ های بانکی به یورو به همراه گردش شش ماهه سود به زبان انگلیسی همراه با مهر شعبه و امضای بانک باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 100 میلیون تومان باشد اصل و ترجمه سند مالکیت اصل و ترجمه مدارک شغلی پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی و آخرین سه فیش حقوقی از محل کار، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و لیست و دفترچه ی بیمه وکلا: پروانه وکالت (هم پروانه ی دفترچه ای و هم پروانه ی یک صفحه ای) مشاغل دولتی:گواهی اشتغال به کار با فرمت قابل قبول سفارت، حکم کارگزینی (در صورت ارائه حکم سال قبل، ارائه گواهی اشتغال به کار با ذکر عدم صدور حکم جدید از سازمان مربوطه الزامی می‌باشد)، آخرین سه فیش حقوقی و نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی و سابقه تامین اجتماعی با مهر سازمان بازنشسته ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه سه فیش آخرحقوقی( اصل و ترجمه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار با فرمت قابل قبول سفارت از شرکت مربوطه به همراه سه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان (حداقل 6ماهه) بیمه و نامه از اتحادیه در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات * در صورتی که آگهی تغییرات مربوط به بیش از سه سال اخیر باشد، ارائه آگهی تغییرات جدید و یا نامه از اداره ثبت مبنی بر ادامه فعالیت شرکت الزامی است. معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی و گواهی اشتغال به کار به همراه سه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان (حداقل 6ماهه) دانش آموزان، دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی میباشد. اصل و ترجمه ی قرارداد همکاری مابین مسافر و محل کارش برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی والدین یا با یکی از آن‌ها سفر می کنند رضایتنامه محضری الزامی است. رضایتنامه محضری علاوه بر ترجمه نیاز به تائید دادگستری و امور خارجه دارد. اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانمهای خانه دار. ارائه اصل و ترجمه ی سند طلاق برای مسافرین مطلقه الزامی می باشد. حضور کلیه مسافرین ( به جز افراد زیر 11 سال ) جهت انگشت نگاری در مرکز انگشت نگاری CKGS الزامی میباشد. لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می‌باشد. *کلیه مدارک مربوط به سفارت اعم از ترجمه ها، پاسپورت، عکس، پرینت و تمکن مالی باید 3 الی 5 روز قبل از روز انگشت نگاری حتما حتما به کانتر مربوطه تحویل داده شود.
خدمات تور : صبحانه, بیمه مسافرتی, گرفتن ویزا, راهنمای محلی, راهنمای تور, ترانسفر فرودگاهی, اخذ ویزای توریستی, پرواز/بلیط داخلی
توضیحات : نرخ پکیج بر اساس هتل 4 ستاره میباشد و امکان تغییر هتل به *3 و 5* وجود دارد. پکیج بر اساس کلاس پروازی economy میباشد و امکان تغییر به کلاس پروازی business وجود دارد. تورها در تاریخ ژانوبه دارای افزایش نرخ میباشد.
نظرات کاربران

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است